GRO producten bij thema week FutureGoods Lidl

••••••

Amsterdam, 18-6-19

GRO vegetarische oven kroket en oven bitterbal bij thema week FutureGoods Lidl.
Op 24 juni start de Lidl themaweek met de naam FutureGoods. Een week lang liggen er bijzondere en innovatieve producten zoals de overheerlijke vegetarische oesterzwam oven kroketten en oven bitterballen van GRO in de schappen van Lidl. De producten zullen bij alle ruim 400 winkels een week lang verkrijgbaar zijn.

Vleesvervangers en vegetarische maaltijden krijgen meer en meer aandacht. Daarbij speelt gezondheid natuurlijk een rol, maar vooral de impact op het milieu is voor steeds meer mensen een belangrijke factor om minder of zelfs geen vlees meer te eten. Bovendien merken wij bij GRO dat mensen zich bewuster zijn van wat zij consumeren en ook gevarieerder gaan eten.

GRO speelt op deze ontwikkelingen in met producten die helpen de impact op het milieu te verminderen en natuurlijk superlekker zijn. Van onze smakelijke, veelzijdige en circulair geteelde oesterzwammen maken wij heerlijke creaties zoals onze oven kroketten en oven bitterballen.

Overigens is LIDL niet de enige die de innovatieve producten waardeert. Bij de vakbeurs Horecava won GRO met de Blended Burger® een burger op basis van 50% paddenstoel en 50% vlees, ook al de FSIN Brunch Award 2019.

 

GRO

Bij duurzaam en circulair denk je niet meteen aan koffiedik, toch vormt dit restproduct een voedingsbodem voor de kweek van de oesterzwammen van GRO. Paddenstoelen zijn grondtovenaars die alles hergebruiken wat de natuur achterlaat. Al duizenden jaren zijn ze daarmee hét voorbeeld van een circulair organisme.

De door GRO met koffiedik gekweekte oesterzwammen worden niet alleen als versproduct gebruikt, maar worden ook verwerkt in producten van GRO, zoals een ragoutbroodjes, kroketten en bitterballen,  oesterzwamburger  (100% vegetarisch), Blended Burger® en de Krupi chips®. Alle producten van GRO zijn ontwikkeld samen met Nederlandse top-chefs.

///

GRO Together – Wie gelooft in onze producten, smaak en visie, maakt deel uit van een circulaire beweging van moeder aarde zelf.

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met GRO,

Leonel van der Steen: 06-250 099 03 of leonel@gro-holland.com

Website: https://gro-together.com